Traveler wrote a review Feb 2019. 2 Other Attractions within 5 miles. Në videot që kanë dërguar qytetarë në drejtim të Gaztës Express shihet se rruga nga Ferizaj-Prishtinë është në gjendje te keqe. Related Videos. Burger King, si zinxhir global i restoranteve t’hamburgerëve i cili gjindet edhe n’Kosovë me 8 lokale në: Prishtinë, Pejë, Ferizaj, Prizren! Date of experience: October 2019. Email. Orchide (26) 7 min $$ - $$$ Mediterranean. Ahmet Kaciku 1 Ferizaj, Ferizaj Kosovo. Siç kanë treguar qytetarët qarkullimi përgjatë kësaj rruge është e vështirë. ️🌯 #burgerking #crispychickenwrap #prishtine #peje #ferizaj #prizren. ⬇️ ⬇️. Helpful. TAGS: Burger King, Ferizaj, KosovaJob, Vende Pune, Njoftime Pune, Oferta Pune, Portal Pune, Lyp Pune, Vende te lira Pune, Kerko Pune Best nearby. Per me shum na kontakto ose na vizito tek selia jone ne Ferizaj Kjo është gjendja e rrugës Ferizaj-Prishtinë . Camp Bondsteel is not open to inspections by the Committee for the Prevention of Torture (CPT), which has the right to visit all "places of detention" of the member states of the Council of Europe.Negotiations with KFOR were underway, but they have been suspended since Kosovo's unilateral declaration of independence was not recognized by the Council of Europe. Website. Even a Burger King and KFC close bye! ad. 0:06. momenti kur bjen n'dashni. Shoku yt më i mirë! Related Videos. TAGS: Burger King, Ferizaj, KosovaJob, Vende Pune, Njoftime Pune, Oferta Pune, Portal Pune, Lyp Pune, Vende te lira Pune, Kerko Pune 09/01/2019 20:19. Read more. *Are you the owner of King Burger? Contanti Company ©2020, All Rights Reserved Web Design: Flutra Webs TAGS: Burger King, Ferizaj, KosovaJob, Vende Pune, Njoftime Pune, Oferta Pune, Portal Pune, Lyp Pune, Vende te lira Pune, Kerko Pune TAGS: Burger King, Ferizaj, KosovaJob, Vende Pune, Njoftime Pune, Oferta Pune, Portal Pune, Lyp Pune, Vende te lira Pune, Kerko Pune Mc Donalds, Burger King Shites, Kamarjer, Shofer Postier -Kamarjer , -Produktion ne fabrika te ndryshme te prodhimit dhe paketimit,-Pastrues, -Shites -Burger King -Mc Dondalds -Sub way -Vapiano-Resorte pushimi dhe shume lloje te tjer te punes punsohen aplikuesit tone ne Gjerman . Burger King Kosova. Hit Imperial mirret me shitjen e ... Gjindemi afer ures se madhe rr Regjep Bislimi Ferizaj 100m prej ELI-AB- Pranojm porosi per dasma dhe ahengje te ndryshme si dhe raste tjera.Ju Mirpresmi. Gjelltore & Qebaptore Besi Ferizaj, Kosovo. Burger Restaurant; NEAR King Burger. Burger King Kosova. 10 Restaurants within 5 miles. 0:08. për me ra n'dashni, duhesh me provu.🌯 ️ #burgerking #crispychickenwrap #prishtine #peje #ferizaj #peje. Share. Categories. TAGS: Burger King, Ferizaj, KosovaJob, Vende Pune, Njoftime Pune, Oferta Pune, Portal Pune, Lyp Pune, Vende te lira Pune, Kerko Pune Restaurant. Burger King, si zinxhir global i restoranteve t’hamburgerëve i cili gjindet edhe n’Kosovë me 8 lokale në: Prishtinë, Pejë, Ferizaj, Prizren!